Fotade lill hamstern igår..


Hej hej blev ingen bloggning iågr men de kommer idag..

 
,, Japp rent utav hann inte blogga i går! Men i går efer "jobbet" så drog jag till stallet gjorde alla sysslor sen red i väg till ridhuset från lite dressyr trimning! Och de gick skit bra. Hon var så mjuk och fin i formen! Fick kolla i spegeln två gånger och tänkte bara ooo shit MIN ponny dedär! Måste ju vara något fel när ponnyn går klockrent två gånger på racken.. Sen hände de lite igår kväll.. Men orkar inte bry mig om de längre ska fokusera på de posetiva som jag har jätte mycket runt pm kring mig.. K
 
Snart ska jag gå till bussen och så är de sista dagen på grangården.. Vill ju hellre vara där en i skolan mycket hellre. Jag bakade kladkaka som jag ska bjuda på med grädde till! Som tack attt jag fått vara där! Sen hrm och vila sig lite sen i väg till stallet för då ska man hoppa ponnyn! De va ett tag sen! Taggad.
Höres / Elsa

Bästa PRAO...

är på bästa grangården!
Trivs bra där! Gillar arbets upg och alla är så trevliga!
 
 

I Wilmas foder hinkar....

Nu dycker vi ner i Wilmas älskade mat...
Tänkte skriva vad hon  får och hur mycket!
Utöver fodert får hon en massa morötter..
Morgon:3 dl betfor
Sen har hon ju fri tillgång till hö ute i hagen
 
Middag:4 dl grov 60 (kraft)
              1 dl miniraler
               1,5 kg hö
 
Kväll:4-5 dl aktiv musli (från grangården) 
          2 klg HÖ
Ett foder jag är otroligt nöjd med! 
Ser ut så här..  ( oj nu för ni virda på huvedet..) 
 

Onsdag bjuder på storm..

 
Hahah ja vilken dag.Trodde hela världen skulle blåsa bort. coh så kallt de var dessutom.. Men ja..
Idag var de ju "jobb" från 9-3. Kul kul! Märcker att jag blir trött mer än vanligt är inte så van med att jobba med kroppen coh stå på benen en hel dag! Men de är ju de man ska lära sig hur de är att jobba på riktiigt.
Sen eferåt drog jag hem och åt lite sen stallet de går i ett!
Istallet fixa jag alla sysslor... Sen red jag ut. Hon är rätt lung även fast de blåste som bara den.. Red ett efektivt pass i skogen travade rät mycket och tog även båda galoperna, Hon var duktig!
Imorgon ska jag nog rida lite i ridhuset..
Sen går hon så här:
Tors: Rida igenom henne i ridhuset
Fre: Markarbete..i ridhuset bommar och kontroll träning
Lör: Lungn tur i skogen
Sön: Hopp träning KULKUL!!!!
Mån: skritt
Planerat detta hittils.
// Elsa
Bild från idag pussar på min bästa bäbiss♥
 

Jag älskar dej..

Så himla mycket de går inte alltid bra jag kan vara besviken och hur arg och ledsen som helts. Men de kommer jämt ljusare tider  bättre tider.
Du och jag min stjärna nu kör vi!
MIN WILMA ♥

Nytt tävlings schabrak men vilket?

Har ett jätte fint vitt schabrack med silver kant. Som verkligen är skit snyggt!
Och ett med rosa kant. Förra året hade jag även ett rött gold medal från hööks som jag hade till tävling.
Nu ska jag köpa ett nytt hade jag tänkt ett fin/ tävling schabrack..
Hittade de här på hooks.se tyckte de var riktigt fina dessutom nedsatta men vilken färg.. Grön eller grå med rosa kant..
Vad tyckerni skulle passa bäst på Wilma? Kommentera gärna.
 

Tisdag idag då..

Hej hej blogg.se var som sagt helt damp igår.... Igår red jag iaf ut en sväng i alkla gångarter. Praoen är jätte kul/trevligt!
Idag red jag till ridhuset med Renee. De gick verkligen jätte bra idag! Såååå himla nöjd stolt och allt annat. Första riktigta dressyrpasset i ridhuset efter förkyldnings vilan. Tänk var ett bra ridpass kan göra dagen så mycket bättr än va den redan va!
Imorgon blir de ut iskogen.
Såhär kändes idag och när jag kollade i speglen var de inte jäääte stor skillnad..
 
Bild från google

Uppdaterar i morgon...

skrev ett långt inlägg som försvann utvi ingen stans...

Söndag

Med massa bra på TV och mys tröjan på...

Taggad ponny iskogen

 
Wilma glad idag då.. Hahha.. Red på andra sidan och klättrade lite med Jossan och hennes ponny. Wilma var lite som dryg idag stressade lite och slappnade aldrig riktigt av men blev bättre på sluten.
Imorgon inleds min PRAO som jag ska ha i en vecka. Jag ska praoa på grangården. Hoppas de blir kul! Imorgon blir de skogen igen med líte mer galopp.
// Elsa
 

Tävlings sugen.....spricker..

Kollade ju som sagt på hopptävlingarna på FaRS idag.. Fick känslan.. Ville rida hoppa tävla! Född för de.Är så taggad.Tävlings året 2013 ska bli grymt kan jag lova!
Tävlings året 2012 ligger i min rygg säck nu lär mig av mina misstag precis som W. Rider W på ett helt annat sätt nu. Ett bättre sätt. Detta kan jag tacka Fia som jag tränar hoppning för (FaRS) innan jag kom red jag för sakta och de fick sprången lida för. Nu har jag lärt mig att rida på mer får bättre språng då! Men mycket kvar att jobba med! Och de är jag taggad till lära mig mer och utv med Wilma!
Nu får dagarna gå snabbare.. Detta kommer bli grymt.
Vi vet inte vad vi ska men vi ska dit! 

Fiiiiiiiilm

Helt mätt efter jätte god hemlagad pizza! Vi har sett en "läskig" film och nu ser vi nögon jätte sorlig... Äter godis och vatten melon mumsss!

Happy

Ändrade planerna idag red på banan istället för i skogen! Skrittade fram en bra bit sen jobbade jag iskritten flyttade henne och greja liksom... Sen gick jag över och jobbade henne i traven rätt mkt! Hon var jätte fin. Jätte nöjd med passet idag! I morgon ska jag ta första galoppen på ett tag:D Nu ska jag gå och göra i ordning mig
kanske upd ikv //Elsaaaaaaaaa

Löööööööördag

Solen skinner och de är lördag kan inte klaga! Idag är de rätt mkt på G! Nu snart ska jag handla godis till i kväll sen stallet rida en sväng göra alla sysslor och sen ta in alla hästarna. Sen hem och fixa mej dusha och så sen hem till jossan! I morgon blir de trolligtvis att kolla på hopp tävling på FaRs med Renée kul kul //elsa
Sötaste bjuder på bild på måndag blir de första galoppen på kanske två veckor:D

Vi

jag älskar denna varelse över allt annat! Hon är allt jag har. De finaste som finns.. Hon är helt klart bäst för mig! Inget oss ingen jag så är de och kommer jämt vara. Hon är den som aldrig sviker eller går bakom ryggen. Hon är inte fake. Hon är Wilma de där fuxen med söta ögon och ett hjärta stort som universum! Jag älskar dej mitt liv! Alltid DU OCH JAG!!<3

Tjaa friday

idag är de fredag om nån missat de! De har inte jag iaf.. Först var de skola chill dag faktiskt! Vi hade styrcka på idrotten fyy. Sen åkte jag till stallet med moa vi red ut en sväng sen chokladen jag lite istallet. Sen Åkte jag hem åt tacos och tog de lungt! Tog även med fin tränset hem så pysslade om de kokade bettet osv! Imon blir de stallet kanske rida med någon skritt och lite längre trav sträckor sen mys med bästa girlsen! Höres av då //Elsa

Var ett tag sen...

haha ja... bloggen hamnar efter varje gång! Men iaf i allt som rullar på lever jag dock har Wilma varit dålig:/ Hon har varit förkyld till och från i snart tre veckor...:/ Men nu är de jätte mycket bättre!:D Hon skrittas bara nu vill att hon ska bli HELT bra hinnan jag sätter i gång henne igen. Så snart är vi back on track igen! längtar imon är de fyra veckor sen jag hoppade:0 vilken hopp människa man är som saknar de så!
Tävla och hoppa längtar fett mkt till tävlings säsongen!;D
Tbx t ngt viktigare.. idag har jag varit funkis på klubbens ponny dressyr... Ååh vart så rid sugen..:/ de gick bra! var kallt bara! ;) Sen var jag hos min Wilma skrittade en sväng med bästa sällskapet! sen hem kolla på Mello med Renée och mamma. vi hade de jätte mysigt! Robin vann ju! tyckte han va bra faktisk men Anton va bättre! Imon ska Wilma få en ny hag kompis! Eftersom hon inte kan gå me sin kära dagg:(
Hoppas hon går bra med den nya kompisen iaf! tycker de är viktig men en bra kompis! ;)
Sen ska jag t norells med Renée..shoppa;D
sen t stallet igen och rida ponnyn eller ja skritta jobba lite på banan! :)
Hörs//Elsa

RSS 2.0