Tillbacks igen kanske typ..

 
Hahah sitter hemma och fick lite blogg lust helt plöstigt, nu är de jullov om nån annan hade glömt bort de. Igår var jag på norells och shoppade för  in julklapps pengar.. Och alla pengarna tog slut hahha så mig.. Men köpte iaf ett hackamore har länge funderat på de jag ska inte börja rida på de men jag ska ha de när jag skrittar bara så hon för vila munnen.. sen ett stort vitt ludd till hacket, ett flecee täcke ett brunt till vardags bara, ett bara nya stöel strumpor och ett pannband till mig. Igår provade jag hacket och de gick bra. Jag red barbacka ut i skogen trav och skritt.. Hon funkade bra på de lyssnade som vanligt...
Idag ska jag hoppa lite i ridhuset med några av min kompisar från stallet. Ska bli jätte kul att hoppa bara de att jag tror min ponny också tycker de ska bli kul haha... kanske kommer bilder på våran outfit sen nu när jag har nu mobil och allt. 

God Jul! ♥


21.32

Heeej! Dressyren gick jätte bra. Mamma kom och hjälpte mig! Jag rider "fram" på graman och har fått tips av de av min tränare. Sen i slutet tar jag av den och får sånt resultat! Red på banan som ligger liksom öppet bland åkrar så blåser de i vanliga fall är de storm på banan hahha.. Men fick faktiskt bra focus. Och kunde jobba henne bra. Jobba att flytta i skritten och traven så kallat skänkelvikning. Går bättre och bättre! När jag kom hem såg jag på Beck såklart.. Så bra fast såklart läskigt! Mamma skulle ta kort men eftersom de var storm gick de inte så bra men man ser iag ngt.. FINASTE hoppe ponnyn börjar ge med sig på dressyr fronten.. Glad! 

Underbar film!


♥Hästbackens Joyride♥

 

16.11

Snart bär de av till stallet.. blir inte att rida dressyr i ridhuset rider på banan ist.. mamma kommer p hjälper mig kul kul! Sen är vi lite i stallet. Jag sluta kl kvart i ett i stan.. Så då drog jag malin,tess och moa till MAX. Och åt god god mat.. Sen hem sen har jag väl bara pluggat tråkigt!! SO religon e nog de tråkigaste som finns. Aja hörs när ja kommer hem..
//Elsa
moa tess och ja malin ville inte vara med på foto

07:44

Good morgon! Igår red jag ut i ca 40 min med Alicia och Dagg. De gick jätte bra! Ska inte åka ut med Moa eftersom hennes ponny inte kommer IDAG. Synd.. Aja jag ska släppa mig till ridhuset och rida lite dressyr! De ser jag fram imot hoppas hon är dutti tjej idag! Sen får vi hem hö också så de blir att bära hö.. 
Ígår kväll limmande jag på ludd på mina gummi boots. Eftersom Wilma har boots i hagen så ville jag ha ludd så hon inte får skavsår. Eftersom detta funka jätte bra ska jag nog göra de på min läder boots men inte med grått utan vitt ludd de kommer bli skit snyygt!
Nu ska jag gå till bussen snart... Hörs 
Nu är dock bootsen inte jätte rena men aja.,
//Elsa

Wilma detta är din pappa!

Jadu önska jag kunde visa henne bilderna. Hennes pappa heter Sun Roy och kolla vilken snygging! Tycker iaf att de är kul att hon har stam och fin stam. Tycker inte det har nån större betydelse men bara ett plus i kanten..
 
//Elsa
 

Moa moa!

Villl bara säga att jag älskar dej. Vi har bråkat ett x antal gånger men vi bli alltid vänner igen!
Nu imon kommer din nya ponny och jag är så glad för din skull! Detta är du verkligen värd.
Du är en riktigt bra ryttare som alldrig ger upp. Jag är säker på att detta kommer bli tipp topp för dej.
Finns alltid för dej fina,underbara knäppa vän!
Länk till Moas blogg: http://moaloveglimt.blogg.se/ 
 

Uuuuush så kallt ute..

Bjuder på suddig bild jao
....ush ligger nog på ca 20 grader ute nu asså minus. Idag var de ingen vanlig skol dag för vi fick hål från idrotten vilket menas men att vi slutade 13,40 ist för 15,05.. Så de va najs!Sen när jag kom hem har jag bara chillat pluggat lite och kollat på en riktigt bra Beck film såklart!! Börjar att bli beronde av de filmerna såå himla bra!
I skrittades Wilma eftersom de va måndag. Idag ska jag ut i kylan. Och imon blire dressyrpass i ridhuset.. Såååå glad att man har kort så man kan rida där! Imon slutar jag 12,30 istan då åke jag med Moa ut...Hennes ponny kommer imon! De ska bli så kul! Hoppas Wilma och hennes nya ponny funkar bra tsm..
Hörs

RSS 2.0